't Startblok

Keverberg 5 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

333 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Startblok, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Startblok foto

Op 't Startblok vind je 58 klassenfoto’s en 333 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vooral erg veel lol gehad bij meneer Wijnstekers (5e klas) en meneer van Gils (6e klas).

Vooral erg veel lol gehad bij meneer Wijnstekers (5e klas) en meneer van Gils (6e klas). Geen musicals, maar (playback)shows... ik kan me een robotvoorstelling met Frank Koenders goed herinneren, verkleden met veel aluminiumfolie. Later met Peter van Nierop bezig geweest met muziek en dj'en en mixen.

't Startblok, 1982

Ik ben in de vierde klas op deze school terecht gekomen waar ik les had van Henk Wijnstekers die ik daarna ook nog in de zesde klas kreeg.

Ik ben in de vierde klas op deze school terecht gekomen waar ik les had van Henk Wijnstekers die ik daarna ook nog in de zesde klas kreeg. Henk was wel een toffe gast en woonde destijds in het mooie Zeelst(zoals ik nu). In de vijfde klas hadden we les van Hr. Cremers en eigelijk is het vermelden van zijn naam in deze rubriek al te veel eer, wat een eikel. Het hoofd van deze school was destijds Schellekens, ik vond die kerel wel kicks omdat hij met zijn kunsthandje toch gewoon kon motorrijden met die BMW van hem. En uiteraard heb ik goede herinneringen aan de strijd om de top van de piramides die elke pauze moest woren gevoerd. By the way die dingen staan er helaas niet meer. Ik kom eigenlijk nog maar weinig mensen uit die tijd tegen. Zo nu en dan kom ik tijdens het winkelen op Kastelenplein Agnes Zomer tegen en dan buurten we nog wel eens over "the good old days". Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met m'n oude klasgenoten gaat tegenwoordig. Ik zat in de klas of parralel met o.a. Andre van Beek, Richard Maas, Rudy Smets, Ruud Smits, William Spaan, Erik Witting, John de Wert, Peter van de Mierden,Mark Stevens, Frank van der Aa, Frankie Aarts, Tanja Vogels, Nicole Jansen, Trix van Roij, Yvone Trines,Agnes Zomer, Marion van Santvoort, Francis Kuijpers, Sylvie Haverkamp, Lisette Trinthamer,enz,enz. Laat maar eens weten hoe het ermee gaat. Groeten; Frank

't Startblok, 1974

ik ben op het laatste van de 5e klas(7e groep) verhuist naar maastricht.

ik ben op het laatste van de 5e klas(7e groep) verhuist naar maastricht

't Startblok, 1986

?