't Schienvat

Hoofdweg 51 in Klijndijk, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Schienvat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Schienvat foto

Op 't Schienvat vind je 1 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 2005 is er een reunie.

In 2005 is er een reunie.ik kwam in 1962 op school samen met allie v klinken en willem homan. en hendrik kaspers die zat er al een jaar. Maar met deze mensen heb ik nog steeds veel contact. Ik wou graag nog even kwijt dat er in 2005 een reunie is van het schienvat want dan is het 75 jaar bestaan van de school dus als jullie nog foto's hebben zouden jullie daar dan kopietjes van willen maken en mij die toe willen sturen eventueel met namen. met namen van de mensen die erop staan. zouden jullie ook adressen willen doorgeven neem dan even contact met mij op alvast bedankt. H Homan melkweg 12 7871 PE Klijndijk 0591-513457

't Schienvat, 1962

Heb een leuke tijd gehad op deze school.

Heb een leuke tijd gehad op deze school. Met Juf Zielman ("Zielepoot") en meester van der Veen. En last but not least, juf Dilling. Verschrikkelijk, toen moesten we aan de bak met ons allen. Maar al met al. Lachen hoor!!!

't Schienvat, 1984

Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

't Schienvat, 1990

?