't Rietland

Nieuwstraat 8 in Lage Zwaluwe, ( Toon op kaart )

115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Rietland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Rietland foto

Op 't Rietland vind je 15 klassenfoto’s en 115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ging in April voor het eerst naar school, bij juffrouw Sientje Sabbe.

Ik ging in April voor het eerst naar school, bij juffrouw Sientje Sabbe.In 1949 zat ik bij mijnheer Keesmaat in de klas en ging ik in September naar het Chr. Lyceum in Dordrecht. Bij mij in de klas zaten Jo en Henk Dubbelman, Chiel van Rijsbergen, Jan van 't Geloof, Chiel den Rooijen, Gijsje Dubbelman, Rie Dubbelman die naar de Mulo in Zevenbergen ging. Veel van ons speelden in de fanfare Exelsior, daar ging je met 12, 13 jaar in mee spelen (als het je beviel) Er waren vaak klassen bij elkaar gevoegd, omdat er niet meer dan vier of vijf leerkrachten waren. Lemereis en Galle zijn namen die ik me ook nog herinner. In 1944 lag Lage Zwaluwe regelmatig onder granaatvuur en hadden wij school onder het postkantoor dat bij Ons Belang staat. wat later zat ik in de klas naast Gerrit van Maastricht ( die woonde aan de Grindweg in de Binnen Moerdijk in "De Kikvors", en achter Annie van Heijst die op de Blauwe Sluis woonde.

't Rietland, 1944

Juffrouw Marjon en Marjan, spelen met de trek- en duwkar, atletiek en natuurlijk KAMP!! (met de beroemde dropjesberg!).

Juffrouw Marjon en Marjan, spelen met de trek- en duwkar, atletiek en natuurlijk KAMP!! (met de beroemde dropjesberg!)

't Rietland, 1985

ik weet nog dat hans dubbelman .

ik weet nog dat hans dubbelman .rene kooyman.ge dubbelman.hannie sulkers. jet v/d veeke bij mij in de klas zaten ik heb nog een klasse foto van op het oude voetbalvled kan niet alle namen meer wat ik wel jamer vindt ik woon nu op de may

't Rietland, 1963

?