't Prisma

Kerkweg 5 in Sebaldeburen, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Prisma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Prisma foto

Op 't Prisma vind je 4 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn klasgenoten waren Geert Smeding, Doeke van Duinen en Janneke Bouwma.

Mijn klasgenoten waren Geert Smeding, Doeke van Duinen en Janneke Bouwma.

't Prisma, 1965

Met zijn vijfen in de zesde klas, leuk klein groepje.

Met zijn vijfen in de zesde klas, leuk klein groepje. Fokkelien, Ritske van der Meer, Piet Tjalma, Rodney Hazenberg en ik zelf.

't Prisma, 1985

Dat was niet echt mijn gelukkigste tijd.

Dat was niet echt mijn gelukkigste tijd. Ik weet nog dat ik nogal buiten de boot viel. Ik had volgens de kinderen maar rare kleren aan en was gewoon maar vreemd. Ik zat in de kleuterklas bij mijn moeder. Juf Joke. En de leuke broertjes. Taro, David en Jiro. Oh ik was zo verliefd op David. Zaten we handje in handje op onze stoeltjes in de klas. Hij duimde altijd zo schattig. En tussen de middag gingen we dan bij hem thuis eten. En ik kan me nog goed heugen dat we naar verkeerspark Assen zijn geweest. En een keer naar de dierentuin in Emmen. Met Jeroen (poep in zijn schoen). Vind het nu erg om te zeggen maar zo noemde we hem toen....... In groep 3 bij Loes was HEL. Gek genoeg heb ik een jaar stage gelopen op het AZC in Grootegast en werd zij daar juf. Ik wist niet wat me overkwam. Het bleek allemaal reuze mee te vallen. Maar we zullen nooit vriendjes worden. Ze blijft toch een beetje die heks uit mijn kindertijd.

't Prisma, 1985

?