'T Meetje

Deensestraat 1 in Ellemeet, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 'T Meetje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 27

Op 'T Meetje vind je 1 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 16

Geweldige herinneringen aan de...

Geweldige herinneringen aan deze kleine gezellige dorpsschool ! Knikkeren, touwtje springen en balletje trap. De bibliotheekhoek, en de filmvoorstellingen in het handen- arbeidlokaal. Meester Hendrix en Meester Kievith, ik zou heel graag willen weten wat er van hen geworden is !

2002, Sacha

Eerst kreeg ik les van meester...

Eerst kreeg ik les van meester Bert van Ast, daarna van meester Kiviet. Op de helft van het schooljaar kwam meester Ad, met zijn wilde haren. Dit was echt een hele gezellige basisschool waar iedereen iedereen kende.

2003, Sandra

Ik werk nog niet zo lang op de...

Ik werk nog niet zo lang op deze school. Dit jaar voor het eerst als directeur en als groepsleerkracht voor de bovenbouw. Helaas is meester Ad weggegaan van deze school. Hij heeft een andere baan gevonden in Rotterdam bij de koninlkijke Ammanstichting (tegenwoordig de Aurisgroep) Dus vele die dit bericht krijgen, kennen mij niet of nog niet. Zal misschien in de toekomst wel komen als er nog meer leerlingen van deze bijzonder leuke en gezellige school zich zullen aanmelden.

2003, Deleted
?