't kwetternest

in Tawourgha, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't kwetternest, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't kwetternest foto

Op 't kwetternest vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 4 jaar in libie gewoond en daar de leukste jaren van m'n jeugd gehad.

Ik heb 4 jaar in libie gewoond en daar de leukste jaren van m'n jeugd gehad.23 november 2002 hebben we een reunie gehad met alle kinderen van toen,het was echt super.M'n beste vriendin van toen(Jaime)heb ik op die reunie weer teruggevonden!De enigen die er niet waren dat zijn de engelsen en die zoeken we nog nl. De gebroeders Brunt(Matthew, Robert en Samuel)De broertjes McLelland(William en Gregg)Shelley en Carl Belcher.Inmiddels heb ik Robert Brunt gevonden en mail regelmatig met hem(hij word komende juni voor het eerst vader!)

't kwetternest, 1984

ik heb deze school aangemeld öp deze site.

ik heb deze school aangemeld öp deze site. ik heb er 2 1/2 jaar gewoond. Leuke tijd gehad. Jammer dat ik niet bij de reunie was.

't kwetternest, 1982

Ik heb er ook gewoond tot '89 / '90 weet niet meer helemaal precies.

Ik heb er ook gewoond tot '89 / '90 weet niet meer helemaal precies. Tussen mn 6e en 9e in ieder geval. Het was een erg leuke tijd! Ik heb inderdaad de reunie georganiseerd in Amersfoort afgelopen November. Was leuk om te zien hoe mensen eigenlijk veranderd waren of qua uiterlijk nog bijna hetzelfde, na ongeveer 15 jaar! (Tijd geleden al he!)

't kwetternest, 1987

?