't Fonnemint

Dordtse Straat 40 in Sint Annaparochie, ( Toon op kaart )

128 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 't Fonnemint, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

't Fonnemint foto

Op 't Fonnemint vind je 4 klassenfoto’s en 128 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vocht veel kan ik me herinneren.

Ik vocht veel kan ik me herinneren. Ik had lange tenen geloof ik en sloeg gewoon van me af als het me niet aanstond. Toch had ik ook veel contacten met iedereen. Er waren altijd van die "seizoens" activiteiten zoals het knikkeren in het voorjaar, glijbaantje in de winter. Moest je wel gladde laarzen hebben en geen nieuwe met profielzool want dan mocht je niet meedoen omdat je de baan daarmee kapot maakte. Touwtje springen in de zomer en elastieken. Kassie Kassie kouwgombal was de hoofdmeester! Meester schouten was ook altijd wel een favoriet van mij. Mensen bij mij in de klas waren: Dirk Lodewijk, Ingrid Nauta, Winda Rienks, Baukje Wiersma, Agatha Rietstra, Johan Veenstra, Stewart Hogerhuis, Jacob Hoekstra, Arjen Pen, Kees Jan Faber, Hielke Faber, Gerda Wassenaar, Geertje Bouma, Ida van der Molen, Martijn Kas... ongelovelijk dat al die namen ineens naar boven komen.

't Fonnemint, 1976

www .

www . ritskedankert . nl - de 'grote' school om de hoek.

't Fonnemint, 1985

De naam 't Fonnemint zegt me niets maar ik ik neem aan dat dat de nieuwe naam is van de openbare school die lag aan de Noorderweg.

De naam 't Fonnemint zegt me niets maar ik ik neem aan dat dat de nieuwe naam is van de openbare school die lag aan de Noorderweg. Meester Spijkstra in 4e en de 5e, meester Holtrop (5 x de tafels!) in de 6e. Wie ik me herinner? Dirk Wiersma, Gerrit Kuiken, Hein Knol, Rudi Reitsma, Ietie Swart, Iemkje Keizer, Geeske Feenstra. Mooie tijd. Knikkeren in het fietsenhok en tik 'n tik over op het schoolplein.

't Fonnemint, 1964

?