SVO Opleiding voor de Vleessector

Pompelaan 8 in Utrecht, ( Toon op kaart )

217 scholieren

Bekijk de volledige pagina van SVO Opleiding voor de Vleessector, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

SVO Opleiding voor de Vleessector foto

Op SVO Opleiding voor de Vleessector vind je 18 klassenfoto’s en 217 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan deze tijd heb ik goede herinneringen, het was een kleine school, maar wel een met een bar in de kelder "'t Pumpke" deze naam doet zichzelf eer aan, het was er erg gezellig en ik heb er menig uurtje versleten en ook de nodige Leeuw niertjes gedronken

Aan deze tijd heb ik goede herinneringen, het was een kleine school, maar wel een met een bar in de kelder "'t Pumpke" deze naam doet zichzelf eer aan, het was er erg gezellig en ik heb er menig uurtje versleten en ook de nodige Leeuw niertjes gedronken Hoogtepunten zijn welk de barbecues bij Buur en De Ridder en ook de herinneringen aan de heer Verweijen zullen nog lang bij blijven. Heel erg jammer dat deze school en de opleiding in deze vorm zijn verdwenen.

SVO Opleiding voor de Vlees..., 1993

leuke tijd met mijn vriendinnetje simone veel lol in de klas.

leuke tijd met mijn vriendinnetje simone veel lol in de klas.heb altijd al gezegd dat je op de werkvloer het meeste leert.theorie meetal gort droog.Veel leraren hielden niet van een weerwoord.Dachten dat ze altijd gelijk hadden.nou mooi niet

SVO Opleiding voor de Vlees..., 1987

klote school, maar die gasten mocht ik wel dat was ut enige leuke eraan ;).

klote school, maar die gasten mocht ik wel dat was ut enige leuke eraan ;)

SVO Opleiding voor de Vlees..., 1999

?