suydenveldcollege opl. afd.secretaresse

ubbekingekamp 1 in Emmen, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van suydenveldcollege opl. afd.secretaresse, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 3

Op suydenveldcollege opl. afd.secretaresse vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Gebak eten met leraar Jan Tien...

Gebak eten met leraar Jan Tien.

2005, Lydia

Ik heb maar 1 jaar op deze sch...

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Het was voor mij een overbruggingsperiode, omdat ik uitgelood was voor een studie fysiotherapie. Door een jaar de MEAO te doen verloor ik geen jaar studiefinanciering en kon ik nog eens rustig bedenken wat voor studie ik hierna zou willen doen. Omdat ik vóór deze opleiding het VWO had gedaan, was de MEAO makkelijk te doen voor mij. Ik stroomde meteen in het laatste jaar in en kon examen doen. Ik heb hier blind leren typen en de computer leren gebruiken en daar ben ik elke dag nog ontzettend dankbaar voor. In mijn huidige werk heb ik er ontzettend veel aan! Ik voelde me trouwens wel een beetje een vreemde eend in de bijt, omdat de andere leerlingen al een aantal jaren bij elkaar in de klas hadden gezeten en ik nieuw instroomde. Er waren nog een paar instromers, Cindy Hulshof en Annette Scheffer. Daar heb ik een leuk contact mee gehad. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met hun is.

2005, Deleted

Kwam om deze school via het Ar...

Kwam om deze school via het Arbeisbureau. Het heette toen al Drenthe College. Heb me hier laten omscholen tot bedrijfsadministratief medewerker. Mevrouw Huizenga was onze lerares. Zij kon echt ontzettend goed uitleggen en goed lesgeven. Na deze opleiding een cursus PDL gedaan en ben sindsdien als salarisadministrateur werkzaam bij een accountantskantoor.

2006, Deleted
?