Supermarkt Manager Opleiding

Hoofdstraat 78 in Driebergen-Rijsenburg, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Supermarkt Manager Opleiding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Supermarkt Manager Opleiding foto

Op Supermarkt Manager Opleiding vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wallerbosch, utrecht, zandpad, zuipen.

wallerbosch, utrecht, zandpad, zuipen

Supermarkt Manager Opleiding, 1987

Supermarkt Manager Opleiding met uitstekend resultaat gevolgd.

Supermarkt Manager Opleiding met uitstekend resultaat gevolgd. Veel voor mijn latere leven als Manager niet alleen in supermarkt(en) maar ook in de Bouw kunnen gebruiken en vanaf begin 1990 tot eind 2013 nodig gehad en goed kunnen gebruiken bij één en hetzelfde bedrijf. In de tussentijd van 1982 tot 1987 heb ik diverse computeropleidingen en m'n boekhouddiploma's gehaald. Vanaf september 2014 ben ik met Vroegpensioen met als enigste nadeel dat ik wel 10 kilo zwaarder ben geworden ondanks het toeziend oog van een Diëtiste, dus dat is ook niet alles. Nu doe ik nog veel vrijwilligerswerk, bij de K.B.O., 3 Heemkundekringen de Vakbond F.N.V. en een groot bedrijf in Italië wat veel Landbouwmachines en tractoren worden ontwikkeld en produceert en nog veel meer auto's wereldwijd.

Supermarkt Manager Opleiding, 1985

?