Stuitjeschool

Joost van den Vondellaan 50. Ingang schoolplein aan de Daniel Heinsiusstraat in Deventer, ( Toon op kaart )

316 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stuitjeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stuitjeschool foto

Op Stuitjeschool vind je 67 klassenfoto’s en 316 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de kleuterschool bij juf Bussink, die in haar Fiat 1100 mij wel eens op pikte, prachtig mens.

Op de kleuterschool bij juf Bussink, die in haar Fiat 1100 mij wel eens op pikte, prachtig mens. Op vrijdagmiddag mochten mijn klasgenotene altijd kiezen tussen voorlezen of een optreden van de 2 Peters. Meestal werd het een optreden samen met Peter Kokke.In het begin juffrouw Peusken, mijheer Haijtink, de strenge leraar die uitstekend met krijtjes kon gooien als je niet oplette,uiteraard Meuleman, de grijze gezaghebbende directeur. Mijnheer Denekamp, mijn favoriete leraar, die altijd tijd en begrip had.Stiekem roken met Jurjen Fontein in het fietsenhok. Eeuwig zonde dat deze school is afgebroken. Ik zie nog zo de hal in gedachten met het mozaiek.Deventer vernietigdt zijn verleden. Spelen met Frank Ebenau, Richard Bessels en Henk Kooken.

Stuitjeschool, 1960

Van de vierde klas (1969) heb ik een foto bijgevoegd.

Van de vierde klas (1969) heb ik een foto bijgevoegd. Met de namen voorzover ik ze nog weet.

Stuitjeschool, 1966

Leuke herrinneringen heb ik bewaard aan de lessen van meneer Spiekman ,vooral over de oorlog is me bijgebleven.

Leuke herrinneringen heb ik bewaard aan de lessen van meneer Spiekman ,vooral over de oorlog is me bijgebleven. Maar ook de streken van de kinderen zijn blijven hangen,Dirk Jan die met een passer de meisjes in de billen prikte :) Meneer Heitink die kopjes en krijt door de klas gooide,de schoolreisjes,mijn poesiealbum die ik al meer dan 23 jaar kwijt ben.. Dus als iemand die nog op zolder heeft liggen email me dan hij heeft voor mij heel veel waarde!

Stuitjeschool, 1973

?