Strikwerda

Graaf Lodewijklaan 5 in Zeist, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Strikwerda, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Strikwerda foto

Op Strikwerda vind je 20 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aan juffrouw Wttebol met haar rode haar, aan mijnheer Jansen die ook Franse les gaf, aan mijnheer Bos, die met z'n kunstgebit klapperde en uiteraard mijnheer Obbink!.

Aan juffrouw Wttebol met haar rode haar, aan mijnheer Jansen die ook Franse les gaf, aan mijnheer Bos, die met z'n kunstgebit klapperde en uiteraard mijnheer Obbink!

Strikwerda, 1964

zie ook Kerckeboschschool.

zie ook Kerckeboschschool. meneer Obbink en meneer Bos (geen meester maar meneer) gymles in het bos erachter, blokfluitles van meneer Feyten, 5de klas: Yolanda van Zuylen, Jan van Veldhuijzen, Coby de Jonge, Janne Emmer, Mariëtte Kolfoort, Anneke vd Puttelaar,Jan Broeders, Melle Vonk, Steef vt Slot, Corrie Koning, Fia v Ginkel, Paula de Geus, Gerda Verhey, Dick v Andel, Sonja Tenpierik, Janny Timmerman, Ankie Muller, Cor v Waveren, Berry Vergunst. interactieve klassenfoto kun je vinden bij het begin van de lijst van de Strikwerdaschool

Strikwerda, 1964

Met name het schoolvoetbaltoernooi waarbij er grote rivaliteit was tussen de lagere scholen op het scholenlaantje.

Met name het schoolvoetbaltoernooi waarbij er grote rivaliteit was tussen de lagere scholen op het scholenlaantje.

Strikwerda, 1964

?