Streekschool voor Land en Tuinbouw

Drechterwaard 10 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

218 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Streekschool voor Land en Tuinbouw, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Streekschool voor Land en Tuinbouw foto

Op Streekschool voor Land en Tuinbouw vind je 26 klassenfoto’s en 218 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoi mijn naam is Ursula op school werd ik vaak Urrie genoemd.

Hoi mijn naam is Ursula op school werd ik vaak Urrie genoemd. Mijn ouderlijk huis was De Harmonie (bioscoop). Ik heb een mooie tijd gehad op school De rest die ik me zo nog voor me kan halen is Ory,Koster,Catshoek,Sylvia Kaay.Nicole groot,Daisy,Desiree,gereldin,Henny van Wonderen,Margret van Wonderen Angeline van Wonderen,Robert ten Have, Marcel Bay.Joachim(joopie),Anneke,Guy, ik heb fotos gezichten ken ik ze zo maar namen pff hahahah ik hoop dat er gauw is een reunie komt. **********************

Streekschool voor Land en T..., 1984

vond het een erge leuke school!! we moesten een keer koeien overbrengen van de drechterwaard naar de viaanse molen,gaat de huiswaarde brug open!! stonden we daar met die koeien,een bekijks hadden we wel.

vond het een erge leuke school!! we moesten een keer koeien overbrengen van de drechterwaard naar de viaanse molen,gaat de huiswaarde brug open!! stonden we daar met die koeien,een bekijks hadden we wel. ja echt toffe tijd gehad daar,leraren die ik me herinner,nunnink,vd bosch,trompert,catshoek,souer,jeetje tis al weer zo tijd terug.. ben al weer bijna 6 jaar getrouwd ,heb 2 kindjes ,daan van 4,5 en eva van 3.

Streekschool voor Land en T..., 1986

Richting Aanleg en onderhoud, samen met o.

Richting Aanleg en onderhoud, samen met o.a. Jim Buur, Hans Sprenkeling en Kees van Schieveen. Biologie van J.L. Kranenburg, Engels van Trompert, werkweek op Terschelling en Londen en niet te vergeten een heuse leerlingenstaking i.v.m. het miet mee mogen nemen van jassen in de klas!

Streekschool voor Land en T..., 1977

?