Streekschool voor detailhandel

Emmastraat 24 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Streekschool voor detailhandel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 63

Op Streekschool voor detailhandel vind je 8 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 72

Met 3 vrienden gingen wij rege...

Met 3 vrienden gingen wij regelmatig in de pauze biljarten 2 weet ik nog bij naam Jeffrey Kraag en Gerard Kater en nog een slagers zoon uit Hyppolytushoef. Met Jeffrey Kraag wil ik graag in kontakt komen de ander twee heb ik na school nog eens ontmoet.

2003, Deleted

deze foto komt mij bekent voor...

deze foto komt mij bekent voor dit is achter school op het pleintje toch,en heb jij ook les gehad van ben franke hij gaf economie

2003, peter

In klas 2 bij meester Brugman ...

In klas 2 bij meester Brugman gestart, met o.a. Eldert (appie) Korver, Frank Fraase Storm, Jeroen Bos(ch), Patrick uit HHW, Wies Peereboom, Bianca Pennarts, Monique uit Warmentuut e.a. In de pauze naar "de Scheepsbel" . In het examenjaar naar Praag geweest met o.a. Smurf en Pinkel en daar heel wat pivo's opgedronken. Scholten(reklametekenen)in de gracht gegooid. Leraren: Bais,Termaat,dhr.Brugman.... Echt een wereldtijd gehad op deze school,met o.a. Monique en Monique uit Schagen en Karin uit Valkoog van de Valkogerdijk, Jos Vreeker, Theo Kloosterman, Wil Vendel en nog een Theo, Rens Oostenbrink en vele andere.

2003, René
?