st.Petrus Canisiusschool Lag.Ond.

Pastoriestraat ? in Eindhoven, ( Toon op kaart )

261 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st.Petrus Canisiusschool Lag.Ond., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 261

Op st.Petrus Canisiusschool Lag.Ond. vind je 37 klassenfoto’s en 261 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 165

"Mister Sloots", klas 3, waar ...

"Mister Sloots", klas 3, waar je postzegels en sigarenbandjes kon ruilen op woensdagmiddag, en waar de Maanvissen tierig in het aquarium rondzwommen. Frater Hermanus (Hoofd van de school)had klas 6. "Mister Dankers",de 4e klas, en niet te vergeten: De koffie & sigarettenlucht op de gang! De jaarlijkse spelletjesdag staat me ook in het geheugen gegrift. De bak met muntjes "onder stroom" heeft op menigeen zijn uitwerking gehad.Op je buik op een kar met twee fietswielen liggen, en dan handmatig vooruit komen, en zorgen dat je de eerste werd. Het kruidenierswinkeltje naast de school waar je "Oakland sigaretten" per stuk kon kopen voor 3 cent. Bakkertje Schoenmakers, die voortreffelijke puddingbroodjes verkocht, en ga zo maar door. Op de verjaardag van de frater werd buiten de reguliere N.O.F. film meestal nog een "spannende" avonturenfilm met de projector vertoond. Wat waren we stil!

2002, Frans-Joseph

Ik kan nou niet zeggen dat ik ...

Ik kan nou niet zeggen dat ik favoriete herinneringen heb aan deze school. Ik had nog het meeste met directeur Stoop( misschien dat ik daar net iets teveel op kantoor ben geweest). Verder herinner ik mij nog van Poppel( wat een vreselijke vent, die had zo zijn liefjes en als je dat niet was was je ook gruwelijk de pineut), Nieuwenstijn, Spijker.

2003, Deleted

niets...

niets

2003, Hans
?