st.Liduina Huishoudschool

Perkweg nr.? in Schiedam, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st.Liduina Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st.Liduina Huishoudschool foto

Op st.Liduina Huishoudschool vind je 1 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan mij niet zoveel meer herinneren.

Ik kan mij niet zoveel meer herinneren. Weet nog wel een paar namen: Marianne van der Meeren. Zij woonde op de Ganzehof in Kapelle aan de Ijssel. Ik heb nog brieven van haar. Marjo Sens, Ineke Robijns, haar vader kwam uit Brunsum en werkte bij de Shell.Ze had een hond die Astra heette.Zou het leuk vinden om iets te horen.

st.Liduina Huishoudschool, 1965

Ik ben Anneke Blom ik zat op de huishoudschool omstreeks 1960 wie ik me nog herinnert is Carla Pegels maar verder namen weet ik niet meer.

Ik ben Anneke Blom ik zat op de huishoudschool omstreeks 1960 wie ik me nog herinnert is Carla Pegels maar verder namen weet ik niet meer

st.Liduina Huishoudschool, 1951

Ik ben begonnen in klas 1D toen hete het St.

Ik ben begonnen in klas 1D toen hete het St.liduina daarna werdt het liedewyde je had eerst de primaire opleiding , daarna heb ik winkel opleiding gedaan , daarna assistente A en daarna de INAS leuke tijd meegemaakt stage gelopen in Leiden en woerden zelfs nog stage gelopen bij mijn oude kleuterjuf ik zat op n kleuterschool op de BK laan maar kan niet trasseren hoe die heet , die juf hete Sonnemeijer , De leerkrachten waren oa Gordijn toonen v. krogten , Zr.Zesla waar je naaien van kreeg die vreselijk gymbroek maken , niet te vergeten Zr.Consolatrix , stiekum roken en je pakje sigaretten in je kniekous stoppen waren toch wel leuke tijden , ben wel eens nieuwsgierig wat er van die meiden is geworden . Na de INAS ben ik gaan werken in Frankenland ook n leuke tijd gehad daar daarna verhuist naar OUDENBOSCH in Brabant , het zou wel leuk zijn om n reunie te organiseren maar hoe doe je dat en wie helpt je mee want ik met niemand meer kontact we worden of zijn dus allemaal 50 jaar als je in die tijd gestart bent ik hoop eens wat van iemand wat te horen .

st.Liduina Huishoudschool, 1967

?