Ontdek PLUS

St.Joris Mulo

in Terborg, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St.Joris Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St.Joris Mulo foto

Op St.Joris Mulo vind je 6 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de wiskundelessen van de heer Van Helden.

de wiskundelessen van de heer Van Helden. Verder Pierre Smeets en De Waal

St.Joris Mulo, 1954

Dhr.

Dhr. Smeets met zijn zakmesje waarmee hij over zijn hand schraapte en zei: kielhalen, radbraken, ophangen enz. wanneer je Frans niet in orde was. Een mooi figuur! Dhr. van Helden was erg streng. Wie kent 'Stumpke' of, oftewel Juffrouw Gerritsen nog. Meneer van de Laarakker, meneer Hoogsteder, meneer Verbeek en meneer Vos. Allemaal leraren om te herinneren. Muziekles kregen we van de heer Luijcks; samen met ons besprak hij het liedje 'My baby does a hanky panky', om ons duidelijk te maken dat popmuziek niets om het lijf had! Meneer Rutten gaf Engels; omdat hijzelf ook nog studeerde duurde het wel eens erg lang tot je een repetitie terug kreeg. Aan het eind van elke overhoring van woordjes vroeg hij wie dacht een tien te hebben. Ik stak elke keer mij hand op, dan werd mijn proefwerk meteen nagekeken en wist ik mijn cijfer.

St.Joris Mulo, 1965

meneer Wassink kreeg altijd met pasen een nieuw kostuum, en dan had hij na de vakantie dus voor een heel jaar weer nieuwe "werkkleding".

meneer Wassink kreeg altijd met pasen een nieuw kostuum, en dan had hij na de vakantie dus voor een heel jaar weer nieuwe "werkkleding". Meneer van Onna was nog heel jong en had al vanaf les 1 een gloeiende hekel aan mij. Mijnheer Vos sprak nogal door zijn neus "Van der Veur....Verdwijn!!" Pierre Smeets, die ons in het Frans liet bidden terwijl hij met liniaal of bolknak de maat sloeg. En dan was er nog dhr. Verbeek die ons wiskunde gaf. Jufrouw Gerritsen (naam goed?) was zo klein dat ze niet bij de bovenkant van het bord kon komen.

St.Joris Mulo, 1963