St.Jansschool

Kelderstraat in Stein, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St.Jansschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St.Jansschool foto

Op St.Jansschool vind je 21 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de eerste klas les van jufrouw Goossens.

in de eerste klas les van jufrouw Goossens

St.Jansschool, 1964

Twee grote bomen op de speelplaats S`winters een lange glijbaan op het ijs En Sinterklaas in de "Muziekhal" In de eerste klas een lerares die ergens woonde richting het Julianna Kanal.

Twee grote bomen op de speelplaats S`winters een lange glijbaan op het ijs En Sinterklaas in de "Muziekhal" In de eerste klas een lerares die ergens woonde richting het Julianna Kanal. In 3,5 en 6de meester stijns (stijnen).

St.Jansschool, 1966

In de winter van 1969 kwam ik als klein Amsterdammertje aan in Stein.

In de winter van 1969 kwam ik als klein Amsterdammertje aan in Stein. Op de oude st Jansschool in de derde klas bij meester Stijnen. De school, direct overgenomen uit de boeken van Dik Trom, was nog voorzien van oude banken (tafel en stoel aan elkaar vast), je schreef nog met een kroontjespen en inderdaad; het summum was als je goed je best deed mocht je de hele pauze olie pompen zodat de oliekachels de grote en hoge lokalen konden verwarmen. In de pauze moest je verder heel lang in de rij staan om te kunnen plassen. In de vierde klas meester Baggen, de vijfde meester Donners en de laatste klas meester van Maaren. Slecht heel langzaam werd ik, Hollander, geaccepteerd.

St.Jansschool, 1969

?