st.jacobusschool

plesmanlaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

217 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st.jacobusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st.jacobusschool foto

Op st.jacobusschool vind je 42 klassenfoto’s en 217 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn lagere school tijd was echt een gave tijd.

mijn lagere school tijd was echt een gave tijd. de school is later gefuseerd en of opgeheven. juf de ruiter , klarenbeek , v.d wal. meester de goey , v.d.ham en de krom leuke gasten.

st.jacobusschool, 1961

Als ik terug denk aan deze periode, moet ik zeggen dat ik de lagere school vrij makkelijk doorlopen heb.

Als ik terug denk aan deze periode, moet ik zeggen dat ik de lagere school vrij makkelijk doorlopen heb. Als ik kijk naar mijn eigen kinderen die nu de "basis"-school doen, dan lijkt het wel of ze 2 keer zo veel moeten doen en leren. Ik weet nog goed dat wij een schoolplein hadden grenzend aan de kleuterschool en de school van de "protestanten" die riepen dan;katholieken elastieken! (eigenlijk best wel erg) er werd af en toe wat heen en weer gegooid, maar het escaleerde niet. Hoofdmeester van de Ham heb ik thuis nog eens opgezocht. Met juffrouw Joosten mochten we mee in haar eend om thuis pannekoeken te eten. Laatst nog eens wezen kijken, maar de Jacobusschool is niet meer, heeft nu een andere naam gekregen (vind ik minder leuk).

st.jacobusschool, 1971

Meester vd Ham, juffr.

Meester vd Ham, juffr. De Marie, juffr vd Berg meester De Jong zijn leraren die ik me herinner en speciaal de handwerkjuffrouw Mw Rog (?)

st.jacobusschool, 1959