Stimulansschool voor LWOO (nu: College de OpMaat)

Graaf Florislaan 2 in Bussum, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stimulansschool voor LWOO (nu: College de OpMaat), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stimulansschool voor LWOO (nu: College de OpMaat) foto

Op Stimulansschool voor LWOO (nu: College de OpMaat) vind je 31 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de stimulans kon alles.

Op de stimulans kon alles. Spreek nog vaak oude klasgenoten en om bij we kunnen er nog steeds om lachen. Nou niet voor te stellen hoe onze tijd op de stimulans was.

Stimulansschool voor LWOO (..., 1994

Achteraf is het een leuke tijd geweest.

Achteraf is het een leuke tijd geweest. Leuke leraren, leuke klasgenoten. Zie nog steeds oude schoolvrienden uit deze tijd.

Stimulansschool voor LWOO (..., 1989

heeeeele leuke school!! Altijd feest met de leraren en leerlingen.

heeeeele leuke school!! Altijd feest met de leraren en leerlingen...zo ontzettend veel leuks daar meegemaakt! Eerst een tijd heel verliefs geweest op Tidde, maar later mijn huidige man daar leren kennen ( ja torsten en ik zijn nog steeds bij elkaar en hebben 3 kids). Leuke leraren waren rooie jaap, hans bender, rob bekebrede, weverling, van der giessen , ach ze waren bijna allemaal wel leuk!! leerlingen uit mijn klas die ik me nog herinner: arjan, tidde, simone, harry, karin, linda, jessica, maarten, ellenoor, frits, ....ik vergeet der vast een paar, maar ze staan op de klassefoto bij tidde:)

Stimulansschool voor LWOO (..., 1975

?