Stichting Post Hoger Technisch Onderwijs/Haagse Hogeschool

Van Stolkweg 6 in Den Haag, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stichting Post Hoger Technisch Onderwijs/Haagse Hogeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stichting Post Hoger Technisch Onderwijs/Haagse Hogeschool foto

Op Stichting Post Hoger Technisch Onderwijs/Haagse Hogeschool vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toch nog na zeven jaar te zijn afgstudeerd aan de Hogeschool in Haarlem (Afdeling H.

Toch nog na zeven jaar te zijn afgstudeerd aan de Hogeschool in Haarlem (Afdeling H.T.S. Vliegtuigbouwkunde) nog een jaar een vervolgstudie gedaan. Gesponsord door mijn toenmalige werkgever Fokker. Integrale Kwaliteitszorg gegeven door een aantal gastdocenten van de Haagse Hogeschool.Vanwege het grote percentage Fokkerleerlingen gegeven op het toenmalige hoofdkantoor in Amsterdam (Bijlmermeer bij de Arena). Gezien de rumoerige periode bij Fokker en een van de vakken veranderingsmanagement interessant en zeer herkenbaar. Toch het nodige van opgestoken en omdat het om een opleiding ging die in principe bedrijfsbreed werd behandeld heb ik er best veel van opgestoken. Van kwaliteit in ICT, productie, dienstverlening, engineering, enz. Het is in mijn latere werkomgeving prima van nut geweest.

Stichting Post Hoger Techni..., 1994

Opleiding post hto bedrijfskunde.

Opleiding post hto bedrijfskunde

Stichting Post Hoger Techni..., 1997

?