Stichting Opleiding Manuele Therapie

Softwareweg 8 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

48 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stichting Opleiding Manuele Therapie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 48

Op Stichting Opleiding Manuele Therapie vind je 0 klassenfoto’s en 48 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 19

Logisch vervolg na de opleidin...

Logisch vervolg na de opleiding in Rotterdam met veel dezelfde docenten. Het voelde niet echt aan als studeren omdat er tegelijkertijd gewoon brood op de plank moest komen. Ik heb nu nog af en toe contact met Irene Dongelmans (nu Hulst. Na mijn slagen ben ik vrij snel het vak uit gegaan, maar dat had niets te maken met de SOMT...

2003, Deleted

Dit was wel een zeer nuttige e...

Dit was wel een zeer nuttige en leuke opleiding. Ik herinner me ook de kroketten en de chinese tomatensoep met de uitgedroogde broodjes..

2004, Sjaco

Deze specialisatie was een log...

Deze specialisatie was een logisch vervolg op mijn fysiotherapie opleiding. Heb goeie herinneringen aan onze weekgroep, waar je 4,5 jaar mee optrok. Leuk enthousiast docententeam en spannende momenten tijdens de overgangstentamens. Na mijn eindexamen mocht ik het stagebegeleidersteam van de opleiding versterken. Zie tegenwoordig dus wekelijks stagiaires die ik mag begeleiden naar hun eindexamen. Erg leuk om te doen.

2004, Deleted
?