Stichting Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11 in Leiden, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Stichting Hogeschool Leiden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 143

Op Stichting Hogeschool Leiden vind je 0 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 101

Veel lol in het gebouw op de d...

Veel lol in het gebouw op de dr. Kuijperstraat te Den Haag. Schoolfeesten, de Stura en meeliften met de lessen van CMV. Lachen hoor!! En natuurlijk vriendjes geworden met Teddie Heineken ;-)

2002, Deleted

Ik deed de opleiding Sociaal p...

Ik deed de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening. Verschrikkelijk introductiekamp in the middle of nowhere (bij Epe). Eerste jaar was wel oke, daarna vond ik de klas een ramp met uitzondering van een paar mensen. Nutteloze (groeps-)opdrachten, de gewone tentamens waren meer aan mij besteed. Weinig echt leuke docenten. Mijn stagejaar op een Boddaert was erg leuk, maar dat heeft verder weinig met de school zelf te maken. Goede vriendin Esther op dag één van deze studie ontmoet, daarnaast nog contact met Gisela. Wij zaten nog aan de dr. kuyperstraat in Den Haag.

2002, Simone

Tja, wat moet ik hier van zegg...

Tja, wat moet ik hier van zeggen. Niet veel uitgevoerd, maar toch dat papiertje binnen de vier jaar gehaald. Toch wel gezellig (ook al was ik er niet veel).

2002, Ellen
?