Stichting Apotheker-Assistenten opleiding

Wolvenplein in Utrecht, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stichting Apotheker-Assistenten opleiding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stichting Apotheker-Assistenten opleiding foto

Op Stichting Apotheker-Assistenten opleiding vind je 2 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weinig! Bleek niet echt de opleiding voor mij te zijn.

Weinig! Bleek niet echt de opleiding voor mij te zijn. Na een jaar had ik het al bekeken.

Stichting Apotheker-Assiste..., 1984

Met mijn vriendin die toen achter mij woonde in de Jaffastraat een kath klooster bezocht terwijl zij protestants was, als onderdeel van de maatschappijleer.

Met mijn vriendin die toen achter mij woonde in de Jaffastraat een kath klooster bezocht terwijl zij protestants was, als onderdeel van de maatschappijleer..Vooral het bezoek aan het anatomisch lab is mij bij gebleven. Met sinterklaas maakten we chocolade zetpillen en poeders van zwart wit.. Heb de opleiding niet afgemaakt wegens medische problemen en ik vind dat nog steeds jammer..

Stichting Apotheker-Assiste..., 1977

De zetpillen van gelatine aan het plafond van het praktijklokaal.

De zetpillen van gelatine aan het plafond van het praktijklokaal.... De speculaaspoppen in de kantine en meneer Blom die pertinent tegen homeopathie was (is). Het café op de voorstraat met de lekkere koffie en de bakker die 's morgens heerlijke warme kadetjes had die zo heerlijk roken!

Stichting Apotheker-Assiste..., 1979

?