St.Gillis school

Bandkeramiekerstr Elsloo in Elsloo, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St.Gillis school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St.Gillis school foto

Op St.Gillis school vind je 22 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam hier eind maart 1983, was net verhuisd vanuit Bergen op Zoom naar Elsloo.

Ik kwam hier eind maart 1983, was net verhuisd vanuit Bergen op Zoom naar Elsloo. Het was in het begin wel even wennen, het verschil tussen Zuid-Limburg en West-Brabant. Maar toch 4 leuke jaren gehad op deze school.

St.Gillis school, 1983

De St.

De St. Gillisschool was zwerven door Elsloo. 1e jaar noodlokaaltje in de St. Jozefschool, toen 2 jaren in het Patronaat in de Dorpstraat, vervolgens 1 jaar in de Past Daemenstraat en de laatste 2 jaar in de uiteindelijke nieuwbouw. Meeste van deze jaren les gehad van meester Gorissen, hoofd der school die helaas overleden is.

St.Gillis school, 1964

Meester Gorisen (6e klas) die er iedere keer weer op hamerde hoe mooi Nederland wel niet was, als je net terug was van een vakantie in Spanje of Frankrijk.

Meester Gorisen (6e klas) die er iedere keer weer op hamerde hoe mooi Nederland wel niet was, als je net terug was van een vakantie in Spanje of Frankrijk.... Of Juffrouw Janssen (4e klas) voor wie je altijd sigareten mocht gaan kopen en van het geld dat over was 2 zwarte Belga's mocht kopen. En de handenarbeid lessen met Meester Schreurs (5e klas), lekker kliederen met klei.

St.Gillis school, 1970

?