Stevin college

Capadosesstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stevin college, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stevin college foto

Op Stevin college vind je 0 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb de eerste jaren in de Zuidlarenstraat gezeten, daarna op de Havo.

Ik heb de eerste jaren in de Zuidlarenstraat gezeten, daarna op de Havo. Ik was denk ik vrij onopvallend. Leerde makkelijk, lette goed op, want had geen zin in huiswerk. Ik wilde feesten in de weekenden. Dat is aardig gelukt. Van Randwijck vond ik een rare man, wel leuk. Kon hem niet plaatsen. Nagelsmit vond ik eng. Zijn concierge was zijn maatje. Houwing was dol op vrouwelijk schoon en altijd in het zwart gekleed. Er was een leraar Frans die onder de tafel dook als er een vliegtuig overkwam. Een oorlogstrauma begreep ik later. Een biologieleraar flipte een keer en gaf mij een klap omdat ik te veel kletste naar zijn zin. Ik heb de pest gekregen aan wiskunde omdat die leraar zo sarcastisch was. Ik sloeg dan helemaal dicht en kon niets leren. Stom van hem om zo met de klas om te gaan. Wolff van geschiedenis vond ik inspirerend. Heertje van economie gaf les aan kinderen die opletten. Hij liet de anderen gewoon in hun sop gaarkoken. Hooguit greep hij in als iemand een stoel uit het raam gooide. Hij gaf mij een heel hoog cijfer voor een werkstuk. Omdat het geengageerd was, zei hij toen ik hier mijn verbazing over uitsprak. Als we een tussenuur hadden gingen we soms naar mijn huis. Ook in de weekenden kwamen sommigen bij ons thuis. Charles, Hans, Brenda, Ria Frolich en anderen. Ik vond het leven buiten de school boeiender: feesten, mijn vriendje,de vakanties. Een gezonde puber dus.

Stevin college, 1966

De laatste jaren waren leuk.

De laatste jaren waren leuk. Vaak te laat, gymlessen missen en huiswerk overschrijven van mijn beste vriendin. Veel lachen bij Ritmann en veel geschreeuw van Harreman!

Stevin college, 1987

ging met nora,noel en chantal om en we waren alle vier gek van peter andre en 3T haha was een leuke tijd ik ken me nog goed de leraar pappeledam herinneren walgelijke vent haha.

ging met nora,noel en chantal om en we waren alle vier gek van peter andre en 3T haha was een leuke tijd ik ken me nog goed de leraar pappeledam herinneren walgelijke vent haha

Stevin college, 1987

?