Stevens Mavo

Prins Hendrikstraat 7 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stevens Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stevens Mavo foto

Op Stevens Mavo vind je 0 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Laatste jaren werd het de Canisius Mavo.

Laatste jaren werd het de Canisius Mavo. Ik heb er 5 jaar op gezeten, 2x klas 2. Vaak pendelen tussen de Gerard Noodtstraat en de Prins Hendrikstraat. Eerste en tweede klas was nog alleen jongens Inderdaad Walter (We hebben trouwens samen in klas 1 of 2 gezeten dacht ik) dat frietje bij moeke Nas, of een pudding broodje bij de bakker op de hoek, het oude gebak bij die bakker aan het Kelfkens Bos, honingdrop bij de drogist. We hadden ook nog Benny Buys Engels en de adjunct, Wentik voor Frans, Depuis Wiskunde, Evers directeur, Juf Hoefnagel nederlands, Jos Coole Engels en aardrijkskunde, Lausberg Duits, Driessen (geen fam) Gym. De rest is me ff ontschoten.

Stevens Mavo, 1971

deze school heet toen al canisuius mavo, broeder lausberg de dupuist,vendel, brein+, v.

deze school heet toen al canisuius mavo, broeder lausberg de dupuist,vendel, brein+, v.dheuvel met zijn oorlogstrauma en scheidkunde ongelukken. zuster fides ,humberta, gerard janssen met soms vreemde hobbies, gooide ooit een oefengranaat in de 2e klas, martelli toonde toen zijn luchtdrukpistool, we zijn eigenlijk wel trendsetters geweest. mevr, chappin die continue op "scherp gezet werd".

Stevens Mavo, 1974

Kwam na een paar moeizame maanden op Canisius College in januari 1971 in de brugklas.

Kwam na een paar moeizame maanden op Canisius College in januari 1971 in de brugklas. Namen van leraren die ik mij herinner: Wentink (frans), Van de Heuvel (engels, scheikunde natuurkunde) Coolen (nederlands, aardrijkskunde), Lausberg (handelskennis). Buijs was onder-directeur. Namen van mede-leerlingen ..?. Ibis (uit Lent), Han Thoben. De school had een leuke door leerlingen gemaakte (gestencilde) schoolkrant.

Stevens Mavo, 1971

?