stella maris lagere school

athoslaan in Maastricht, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk de volledige pagina van stella maris lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 146

Op stella maris lagere school vind je 9 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 78

kan me van de school zelf niet meer zoveel herinneren.

kan me van de school zelf niet meer zoveel herinneren. wel nog namen van klasgenootjes: Anneke van Beersum, Ellen Hellwig, Connie ?, Liesbeth Luijs o.a. als ik langer nadenk vallen me er waarschijnlijk nog meer in! Heeft er niemand meer een klassenfoto? Als je contact wil lijkt me leuk weer eens wat van iemand te horen!

2002, Deleted

Van 1966 tot 1972 ongeveer zat ik op deze school.

Van 1966 tot 1972 ongeveer zat ik op deze school. In het laatste jaar in de combinatieklas 5/6 bij meneer van Heusden. Zuster Florentine had toen de rest van de zesde klas. Vergeet nooit dat zij ons sexuele voorlichting gaf en meneer van Heusden daar niet bij aanwezig mocht zijn!

2002, Margo

JUFFROUW V.

JUFFROUW V.WISHAUPT WAS MIJN FAVORITE LERARES MAAR ZUSTER FLORENTINE WAS OOK ERG FAIR. IK VERGEET NOOIT DAT IK IN HAAR KAMER AAN HET OPRUIMEN WAS TOEN HET NIEUWS KWAM DAT MARTIN LUTHER KING VERMOORD WAS.

2002, Peggy
?