Stella Maris

Velperweg 137 in Arnhem, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stella Maris, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 81

Op Stella Maris vind je 22 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 63

Zuster Alix en zuster Gomaria, Juffrouw Habets.

Zuster Alix en zuster Gomaria, Juffrouw Habets. Klasgenoten die ik me nog herinner: Ria Bosman, Ria Jansen, Ietje Hansen, Ingrid Arends, Tosca Burgers, Ciska Burgers, Annemieke Jansen, Liesbeth Jansen

2003, Anny

Veel lol gemaakt in de slaapzalen.

Veel lol gemaakt in de slaapzalen. Ook het helpen 's avonds bij het in orde brengen van ons klaslokaal (juffrouw Habets) voor ballet kan ik me nog goed herinneren. Soms even de bankjes scheef houden zodat het inktpotje overliep...! Verder vond ik de haché afschuwelijk. Ik ging er letterlijk van over mijn nek. Ook het zwemmen, op zaterdagochtend, was toen nog een straf voor me. De zwemleraar heeft me 1 x in het bad geduwd terwijl ik bang was. Hier heb ik een ernstige vorm van watervrees aan overhouden. Durf nu nog niet langs de waterkant te parkeren!Verder was alles prima hoor! Vooral veel gelachen in de slaapzalen, want de surveillerende nonnen leken net spoken in hun witte nachtgewaden! Kort op dit schippersinternaat gewoond, omdat mijn ouders het schip verkochten en ik aan de wal ging wonen in Oegstgeest, tegenwoordig valt dit deel onder Leiden.

2003, Deleted

Ik kwam er met de reunie (maart 1989) achter dat ik nog maar weinig wist van de periode dat ik daar verbleef.

Ik kwam er met de reunie (maart 1989) achter dat ik nog maar weinig wist van de periode dat ik daar verbleef.

2003, Deleted
?