Stedelijke ScholenGemeenschap

Grote Kerkstraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stedelijke ScholenGemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stedelijke ScholenGemeenschap foto

Op Stedelijke ScholenGemeenschap vind je 1 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We waren het eerste jaar van de mammoetwet ;Atheneum B Wiskunde van Pim ; Natuurkunde van dhr.

We waren het eerste jaar van de mammoetwet ;Atheneum B Wiskunde van Pim ; Natuurkunde van dhr.Blaauw; Biologie van dhr. v.d. Kroft, Engels van dhr.Kramer

Stedelijke ScholenGemeenschap, 1968

Wiskunde van Pimmetje, Natuurkunde/Sterrekunde van Blaauw, Biologie van v.

Wiskunde van Pimmetje, Natuurkunde/Sterrekunde van Blaauw, Biologie van v.d. Kroft, Frans van Nico Satijn, Tekenen van Nicolai, Pa en Ma Smit enkele jaren gehad, daarna Kamminga als rector.

Stedelijke ScholenGemeenschap, 1969

Na eerst de Gemeente HBS te hebben bezocht(Achter de Hoven) met de legendarische Pa en Ma Smit, dhr Jeelof, Nicolai, "Pimmetje"(=Rob van Oosten), onze gevierde lerares Duits en Boomsma voor Frans Kamminga e.

Na eerst de Gemeente HBS te hebben bezocht(Achter de Hoven) met de legendarische Pa en Ma Smit, dhr Jeelof, Nicolai, "Pimmetje"(=Rob van Oosten), onze gevierde lerares Duits en Boomsma voor Frans Kamminga e.v.a. n na het tweede jaar naar de HAVO. Na klas 3 naar de Grote Kerkstraat. Kamminga werd rector, Kramer voor Engels en weer een fantastische feestklas.Wat een geweldige tijd.

Stedelijke ScholenGemeenschap, 1968

?