Stedelijk Instituut voor Sierkunst en Ambachten

Cadixstraat in Antwerpen, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stedelijk Instituut voor Sierkunst en Ambachten, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 43

Op Stedelijk Instituut voor Sierkunst en Ambachten vind je 0 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 17

Ik heb maar 1 jaar op deze sch...

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, maar heb er hele mooie en leuke , maar toch ook mindere herinneringen aan. Ik weet nog dat ik gevallen was en het eerste wat ze doen in belgie is gipsen, dus ik liep met gips, en de school had nogal veel trappen, maar gelukkig had ik vaak hulp, met name van Bennie Dennie.... Ik hoop dat ik zo in contact kom met oud leerlingen, lijkt me wel leuk, ondanks dat ik er maar 1 jaar heb gezeten! (mijn email adres is ***********************

2004, Deleted

Gewoon een hele leuke tijd geh...

Gewoon een hele leuke tijd gehad, mijnheer Clays, mijn persoonlijke favoriet...van hem mocht ik bijna alles, kutreels zo noemde ik haar...ze gaf wel goed les. Biot, mee gelache zeg samen een gezellig blowtje, Steels ook een goeie vent. Voor mij was SISA...partytime.

2005, Henk

Ik heb maar 2 jaar op deze sch...

Ik heb maar 2 jaar op deze school gezete.. ikke deed haartooi. en was erg gezellig! Mevrouw Lauwers, Bogaerts, Cuypers & Boeckx zijn geweldig!!! Geweldige school met erg toffe mensen!!!

2005, Deleted
?