Stedeke

Kuimgaarden 15

129 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Stedeke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 129

Op Stedeke vind je 9 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 51

Woon in Helsinki, Finland. Heb...

Woon in Helsinki, Finland. Heb een zoon (1974) en een dochter (1978). Ben mede-eigenaar en senior consulting engineer van een (nederlands) advies- en ingenieurs-bureau. Het is uiteraard al zo'n 45 jaar geleden, in die oude school daar in de bocht van de hoofdstraat, niet veel namen, maar toch nog veel duidelijke "beelden": de "hoofdmeester" Schinkel (?), Casper Broeksma (z'n vader was geloof ik huisarts), Jan "Alle" Bouwmeester (van de bakker), XX Bannink (m'n buurmeisje), de stalen kratten met schoolmelk (in de winter bovenop de kachel achter in de klas), de stank van die ouderwetse toiletten, dat achterhek op het schoolplein waardoor we een snelle "doorsteek" hadden naar de Kuimgaarden waar we woonden (twee huizen vanaf het huidige schoolgebouw), de schoolarts in dat kleine kamertje achter in de gang, "Gerrit XX(?)" van het café t.o. de school. De "ijs-hockey wedstrijden" op die kasteelvijver, na schooltijd de speeltuin bij Hotel Roelofzen (?). Misschien dat meer grijpbare herinneringen me nog te binnen schieten; ik zal ze als aanvullingen in dit epistel bijschrijven! Blijf deze site bezoeken en wat misschien veel belangrijker is: zet je eigen herinneringen ook de site.

2003, Deleted

De grote aula, waar ik met m'n...

De grote aula, waar ik met m'n 7e m'n broer zag toneelspelen. En dat we in groep 3 en 4, met de bus iedere dinsdag naar zwemles gingen.

2003, Maarten

m a i k j o - h - t m a i l . ...

m a i k j o - h - t m a i l . c o m

2003, Maikel
?