Stedeke

Kuimgaarden 15 in Diepenheim, ( Toon op kaart )

130 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stedeke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stedeke foto

Op Stedeke vind je 9 klassenfoto’s en 130 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Woon in Helsinki, Finland.

Woon in Helsinki, Finland. Heb een zoon (1974) en een dochter (1978). Ben mede-eigenaar en senior consulting engineer van een (nederlands) advies- en ingenieurs-bureau. Het is uiteraard al zo'n 45 jaar geleden, in die oude school daar in de bocht van de hoofdstraat, niet veel namen, maar toch nog veel duidelijke "beelden": de "hoofdmeester" Schinkel (?), Casper Broeksma (z'n vader was geloof ik huisarts), Jan "Alle" Bouwmeester (van de bakker), XX Bannink (m'n buurmeisje), de stalen kratten met schoolmelk (in de winter bovenop de kachel achter in de klas), de stank van die ouderwetse toiletten, dat achterhek op het schoolplein waardoor we een snelle "doorsteek" hadden naar de Kuimgaarden waar we woonden (twee huizen vanaf het huidige schoolgebouw), de schoolarts in dat kleine kamertje achter in de gang, "Gerrit XX(?)" van het café t.o. de school. De "ijs-hockey wedstrijden" op die kasteelvijver, na schooltijd de speeltuin bij Hotel Roelofzen (?). Misschien dat meer grijpbare herinneringen me nog te binnen schieten; ik zal ze als aanvullingen in dit epistel bijschrijven! Blijf deze site bezoeken en wat misschien veel belangrijker is: zet je eigen herinneringen ook de site.

Stedeke, 1959

De grote aula, waar ik met m'n 7e m'n broer zag toneelspelen.

De grote aula, waar ik met m'n 7e m'n broer zag toneelspelen. En dat we in groep 3 en 4, met de bus iedere dinsdag naar zwemles gingen.

Stedeke, 1994

m a i k j o - h - t m a i l .

m a i k j o - h - t m a i l . c o m

Stedeke, 1982

?