St.Catharinaschool

Schoolstraat in Schiedam, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St.Catharinaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St.Catharinaschool foto

Op St.Catharinaschool vind je 2 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb geen leuke herinneringen .

Heb geen leuke herinneringen . zat in de klas bij : robbie holmer ,marcel de waard ,yvonne windhorst . vond meester nelson er leuk was er een beetje verliefd op . ik weet nog dat robbie het altijd voor mij op nam ,werd veel gepest door mijn klasgenoten.

St.Catharinaschool, 1970

zwarte Piet vanuit het raam op de zolder het orgeltje van juffrouw van Nimwegen of was het Veringmeyer De handwerk lessen van juffrouw duimel Ekele namen die ik mij herinner zij Ati bastiaanse Irene collignon en dan waren er natuurlijk ook de schippers k

zwarte Piet vanuit het raam op de zolder het orgeltje van juffrouw van Nimwegen of was het Veringmeyer De handwerk lessen van juffrouw duimel Ekele namen die ik mij herinner zij Ati bastiaanse Irene collignon en dan waren er natuurlijk ook de schippers kinderen van het internaat de Uitkijk op de hoogstraat en natuurlijk elke vrijdag middag biechten in de havenkerk.

St.Catharinaschool, 1963

Hr.

Hr. Hendriks of Hendriksen, vervelende vent... Inernaat jongens heb ik mee gelachen..

St.Catharinaschool, 1973

?