st.bonifatiusschool

trekweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st.bonifatiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 15

Op st.bonifatiusschool vind je 3 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

Volle groepen: in de 5e klas 4...

Volle groepen: in de 5e klas 48 leerlingen die in de 6e klas werd gesplitst in 2 klassen 6. Lekker voetballen op het veldje achter de school. Fijne tijd met meester Bosman en meester Peters. Lachen met Harrie Boerboom en Erik Laddrak. Na de lagere school uit elkaar getrokken door voortgezet onderwijs dat voor alle drie anders was.

2011, Deleted

Voelde me nogals eens buitenge...

Voelde me nogals eens buitengesloten tijdens deze schooljaren. Had een bril op,kon slecht zien en had in de 4de klas een rechthouder!!! Voelde me daar niet prettig in.

2011, Deleted

iedere woensdagochtend naar de...

iedere woensdagochtend naar de kerk, juffrouw van de zande in de tweede klas, drh wegman (bijnaam; biggetje)in klas 3, juffrouw wong sjoe in klas 4, meester van beek klas 5 en . vanaf klas 2 tot en met klas 5 gespeeld met heidi polman, Zij moest altijd buiten het speelplein spelen vanwegen haar handicap, kwam met de auto naar school of met juffr. van den zande. hadden een restaurant tegenover de St josef stichting ( Nu GG net)Zij is later naar Hardewijk verhuist.

2012, gerda
?