St. Willibrordusschool

Poortstraat in Utrecht, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 131

Op St. Willibrordusschool vind je 39 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 121

Twee jaar Nieuwe Gracht (juffr...

Twee jaar Nieuwe Gracht (juffrouw van Eeten in klas 1 en juffrouw Boere in klas twee, en natuurlijk godsdienst van Pater van Luyn) en vier jaar Poortstraat (juffrouw Gosselink in klas 3 Meester Wensing in klas 4 Meneer Baede in klas 5 en Dres in klas zes). Wij waren de eerste zesde klas die naar Ameland gingen. Leuke school.

2002, Albert

Ik kwam op school in de 5e en ...

Ik kwam op school in de 5e en ging er weer af ruim 1 jaar later vanwege verhuis naar Rijswijk. Ondanks de korte periode, toch hier de leukste lagere schooltijd gehad! Hoofd van de school: Dres. Was erg streng, maar wel rechtvaardig. Bekende uitspraak van hem: "De 6e klas is als een springplank; hoe harder je je afzet, hoe verder in de maatschappij je komt".

2002, Deleted

jaartal moet ongeveer kloppen ...

jaartal moet ongeveer kloppen ik kwam in het 4e jaar op school kwam toen in de klas van Jan Heyman. Zat eerst op de bouwsteen directeur was Dres leuke vent die wel raad wist met zijn "baartje"als je begrijpt wat ik bedoel?

2003, Angelique
?