St. Willibrordusschool

Poortstraat in Utrecht, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Willibrordusschool foto

Op St. Willibrordusschool vind je 39 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Twee jaar Nieuwe Gracht (juffrouw van Eeten in klas 1 en juffrouw Boere in klas twee, en natuurlijk godsdienst van Pater van Luyn) en vier jaar Poortstraat (juffrouw Gosselink in klas 3 Meester Wensing in klas 4 Meneer Baede in klas 5 en Dres in klas zes)

Twee jaar Nieuwe Gracht (juffrouw van Eeten in klas 1 en juffrouw Boere in klas twee, en natuurlijk godsdienst van Pater van Luyn) en vier jaar Poortstraat (juffrouw Gosselink in klas 3 Meester Wensing in klas 4 Meneer Baede in klas 5 en Dres in klas zes). Wij waren de eerste zesde klas die naar Ameland gingen. Leuke school.

St. Willibrordusschool, 1967

Ik kwam op school in de 5e en ging er weer af ruim 1 jaar later vanwege verhuis naar Rijswijk.

Ik kwam op school in de 5e en ging er weer af ruim 1 jaar later vanwege verhuis naar Rijswijk. Ondanks de korte periode, toch hier de leukste lagere schooltijd gehad! Hoofd van de school: Dres. Was erg streng, maar wel rechtvaardig. Bekende uitspraak van hem: "De 6e klas is als een springplank; hoe harder je je afzet, hoe verder in de maatschappij je komt".

St. Willibrordusschool, 1970

jaartal moet ongeveer kloppen ik kwam in het 4e jaar op school kwam toen in de klas van Jan Heyman.

jaartal moet ongeveer kloppen ik kwam in het 4e jaar op school kwam toen in de klas van Jan Heyman. Zat eerst op de bouwsteen directeur was Dres leuke vent die wel raad wist met zijn "baartje"als je begrijpt wat ik bedoel?

St. Willibrordusschool, 1982