st. willibrordusschool

willibrordusstraat in Soest, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st. willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st. willibrordusschool foto

Op st. willibrordusschool vind je 41 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de eerste klas juffrouw van de Breemer, in de 2e juf Houtepen, in de derde juf Leferink, in de vierde meester Dorrestein, in de vijfde meester van de Koppel, de zesde klas heb ik niet meegemaakt want toen ging ik naar O.

In de eerste klas juffrouw van de Breemer, in de 2e juf Houtepen, in de derde juf Leferink, in de vierde meester Dorrestein, in de vijfde meester van de Koppel, de zesde klas heb ik niet meegemaakt want toen ging ik naar O.L.V. ter Eem (de voorbereidende klas heette dat). Ik heb nog foto's v.d. oude klassen, maar hoe ik die moet toevoegen ben ik nog niet geheel en al achter....

st. willibrordusschool, 1955

Heb erg veel lol gehad op deze school en in Soest in het algemeen.

Heb erg veel lol gehad op deze school en in Soest in het algemeen. Ben helaas in de 5e klas verhuisd naar Hilversum, waardoor ik niemand meer zag. Heb nog wel een tijd geschreven met mijn toentertijd hartsvriendin Nathalie Wollenberg, Cynthia Cornelissen en Christiaan Wijnands, op wie ik altijd een stiekum oogje had. Dat is natuurlijk verwaterd in de loop der tijd. Ben heel benieuwd hoe het nu met deze mensen gaat! Ben Greggy van Meel jaren geleden tegen gekomen en zelfs een keer met hem uit geweest. Was erg leuk om terug te kijken en te zien hoe het hem ging. Nu zie ik Simone bij het rijtje staan en ik kan me nog herinneren dat ik haar een keer heb opgezocht in Spanje. Hoe gaat het met haar?!

st. willibrordusschool, 1977

meester Taris en juffrouw Houtepen, meester van de Koppel en meester Dorrestein? de operette Im Weissen Rosll met meester vd Koppel tegenover de kerk, dus nogal wat afleiding.

meester Taris en juffrouw Houtepen, meester van de Koppel en meester Dorrestein? de operette Im Weissen Rosll met meester vd Koppel tegenover de kerk, dus nogal wat afleiding. gymles in de duinen......... op het schoolplein spelen.

st. willibrordusschool, 1956

?