St. Willibrordusschool

Molenstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Willibrordusschool foto

Op St. Willibrordusschool vind je 4 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school stond en staat nog steeds bekend als de "nonnenschool".

Deze school stond en staat nog steeds bekend als de "nonnenschool". Er waren lieve en minder lieve nonnen. De "zangzuster" was zuster Katrinia. Als je de pech had dat je een oudere zus had, die geen blokfluit kon spelen, dan kwam je automatisch niet in aanmerking voor blokfluitles. De handwerkzuster heette zuster Fiannie. Ik herinner mij nog dat ik een rose babybroekje moest brijen op vier pennen. Op het laatst was het broekje meer grijs dan rose, vanwege de bezwete handen. Oh wee als je een steek liet vallen! De hoofdzuster heette zuster Josefa. Dat vond ik een heel lieve en rechtvaardige zuster. Ook herinner ik mij nog juffrouw Gabriël, juffrouw Holman en juffrouw Stind. De laatste bracht 's middags tijdens de les, altijd een koekje naar juffrouw Holman, voor bij de thee. Het gezelligst vond ik het overblijven in de gymzaal, in de winterperiode en het zingen van sinterklaasliedjes.

St. Willibrordusschool, 1960

Juffrouw Holleman Juffr Stindt juf Jansen Klasgenoten;o.

Juffrouw Holleman Juffr Stindt juf Jansen Klasgenoten;o.a Marleen Span-Suze huis int veld

St. Willibrordusschool, 1952

Heb bij Zuster licepta of zuster marsia gezeten ik weet dit niet meer zeker Heb nog steeds een kesrtstalletje ( gekregen van de nonnen ) in mijn bezit Heb ook de jeren hiervoor op de kleuterschool gezeten .

Heb bij Zuster licepta of zuster marsia gezeten ik weet dit niet meer zeker Heb nog steeds een kesrtstalletje ( gekregen van de nonnen ) in mijn bezit Heb ook de jeren hiervoor op de kleuterschool gezeten

St. Willibrordusschool, 1964

?