St. Willibrordus Mavo / Mulo

Pastoor van der Steenstraat in Nederweert, ( Toon op kaart )

261 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Willibrordus Mavo / Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Willibrordus Mavo / Mulo foto

Op St. Willibrordus Mavo / Mulo vind je 13 klassenfoto’s en 261 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geweldige jaren! Peter, Arjan, Miranda, Edwin, Bernd, Remco, Erik-Jan, Pascalle, Mariette, Carin, Jolanda, Sylvia, Brigitte en vele anderen, ik denk nog vaak aan jullie!.

Geweldige jaren! Peter, Arjan, Miranda, Edwin, Bernd, Remco, Erik-Jan, Pascalle, Mariette, Carin, Jolanda, Sylvia, Brigitte en vele anderen, ik denk nog vaak aan jullie!

St. Willibrordus Mavo / Mulo, 1981

Nog in de tijd van de Hr.

Nog in de tijd van de Hr. Poell, Nijssen, Bijlmaekers, van Rijdt en Bongers. Er was nog discipline. Een fijne tijd waar ik veel geleerd heb voor mijn verdere bestaan.

St. Willibrordus Mavo / Mulo, 1950

meister Peeters en Bongers meister Bijlemakers die Engels gaf en feilloos doorhad dat ik twee keer niet geleerd had en de derde keer wel.

meister Peeters en Bongers meister Bijlemakers die Engels gaf en feilloos doorhad dat ik twee keer niet geleerd had en de derde keer wel.

St. Willibrordus Mavo / Mulo, 1968

?