St. Willibrord

Spoorlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Willibrord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 43

Op St. Willibrord vind je 7 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 33

De eerste en de tweede klas ha...

De eerste en de tweede klas had ik les van juffrouw Raaphorst, de derde klas weet ik even niet meer, de vierde van meester Heikens en de vijfde van Jufrouw Stindt. In de vijfde ging ik mee verhuizen naar de RK basischool Anne Frankschool. Als we in de vijfde klas moesten bidden benadrukte juffrouw Stindt altijd dat we vooral onze ogen moesten sluiten tijdens het bidden; dan kon zij een kennelijk kalend wordend plekje op haar achterhoofd met de kam camoufleren. Heikens (en dit is geen favoriete herinnering) had de gewoonte om, als straf, aan één van mijn staartjes te trekken, en als ik dan huilde haalde hij zijn "tranenbakje" uit de la, om mijn tranen op te vangen. Dat deed hij ook bij een andere leerlinge met staartjes. Regina van de Belt kon altijd zo ongelooflijk mooi schrijven (ze kreeg altijd veel plaatjes). Ik herinner me verder nog uit de vierde klas (1968-69?) Ans van Berkel, Julliette Hombringhausen, Ben Oud, Huub Melenhorst, Ingrid Aartsen, Ben Smolders, Cecile Hurenkamp, ? Noteboom, ? Stindt, Gerard Koster, Fons Kronenberg (zijn vader was onze muziekleraar), Vincent Bisschop, nog een Huub?, en nog een Huub?, Ben Oud.

2003, Ammy

In de 1e en 2e klas zat ik bij...

In de 1e en 2e klas zat ik bij juf. Raaphorst, daarna 3 jaar juf.Mos.Ik zat oa bij Ammie, Juliette Homringhausen,Ineke Mulder, Regien van de Beldt, Cecile Hurenkamp, ??/ Boxtart. Ik herinner me ook juf. Stindt nog voor schrijven en handwerken: tijdens het bidden haalde ze ook vaak haar nylons op.

2003, Annemiek

Eerste 3 jaar op deze school e...

Eerste 3 jaar op deze school en daarna naar de Anne Frank. Samen met mijn grote broer lopend en/of fietsend naar school. In de pauze hardloopwedstrijdjes houden met Jopie en Ton. Lieve juffrouw in klas 1 maar ik haar naam niet meer

2003, Deleted
?