St Vitus

Dwingeloweg 19 in Winschoten, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Vitus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Vitus foto

Op St Vitus vind je 13 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De mooie nieuwe school, met meester Hans en juf Brigit en hun lelijke eendje.

De mooie nieuwe school, met meester Hans en juf Brigit en hun lelijke eendje. En natuurlijk de musical in die ik in de vierde klas mee mocht doen als enige van de klas omdat ik ging verhuizen naar Veendam. Ik mocht oma spelen.

St Vitus, 1972

communie boekje tegen gedateerd op 14-6-1964.

communie boekje tegen gedateerd op 14-6-1964. wij woonden in een salonwagen op het industrie terrein bij de steen fabriek en witkop. ik heb een oudere zus genaamd Elly en een jonger broertje genaamd Stan die altijd straf kreeg en voor in de klas moest zitten. het hoofd van de school was frater Verheyen en heel kort heb ik zuster Canisa meegemaakt.mijn vriendin was ene corrie waar ik veel mee zat te kletsen en in de tweede klas met haar bleef zitten.verder zat er een radakishun bij mij in de klas. Zwemmen deed ik graag vaak al 's morgens voor de school begon. ik herinner mij een groot buitenbad wat een eind fietsen was. Ik heb bij de vlg mensen in de klas gezeten: Anton Leurs, elzo Roest, Herman Wayers, Gerard Zomedijk, Donald Bangers, Harry Deiman, Jan Booman, Jahn Wanders, Marie-Claire Droge, Sisca Logman of Bogman, Corrie Booman, Marian Vierboom, Jose Vermeu,Jan Platel, Jan Miltenburg,Herman Feiman, Marian Vermeu, Irma Platel, Renske Bogman, Janette Steneker, Wilma Brouwer, Marian Wayers, Ellen ??, CLazien ??, Elisa ??, Jose ???, Frater Verheyen, Marti ?? Ik heb een foto van het dat we carnaval hadden en vlg mij is dat in klas 5 en 6. Ook ben ik een foto tegen gekomen van de heilige communie. Ik zal beide foto's zo spoedig mogelijk op de site zetten

St Vitus, 1964

Deze school heette eerst de "Austria school", omdat het houten gebouw na WO2 geschonken was door Oostenrijk.

Deze school heette eerst de "Austria school", omdat het houten gebouw na WO2 geschonken was door Oostenrijk. Wisselende herinneringen aan de frater en de nonnen.

St Vitus, 1959

?