St Vincentiusschool

Paramaribostraat 21 in Den Haag, ( Toon op kaart )

84 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St Vincentiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 84

Op St Vincentiusschool vind je 31 klassenfoto’s en 84 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

Jammer dat deze school inmidde...

Jammer dat deze school inmiddels is afgebroken. Nu ben ik bezig om gegevens en fotos betreffende de school, leraren en leerlingen te verzamelen. Misschien dat we tezijnertijd onze eigen Website zullen hebben. Inmiddels via deze site al verschillende klasgenoten van vroeger ontmoet.

2002, Rudy

meester helwich in de tweede, ...

meester helwich in de tweede, sobere ´oude´ man met altijd zelfde grijze pak en versleten bruine schooltas met zijn lunch; liet later zijn (indrukwekkende) vermogen na aan mijn toenmalige werkgever de blindenbibliotheek! broeder bernardo in de vijfde met na-schools het zangkoor, waar ooit nog eens een heuse lp van verscheen anton gaemers als meest talentvolle zanger broeder wendelinus als hoofd van de school in de zesde sterk gescheiden groepen door aparte ingangen: 1,2,3 en 6 linkerdeur 4 en 5 maakten gebruik van de rechterdeur, waar ook de ingang van de gymzaal was tijdens verjaardag van de gymleraar reis om de wereld! in de zesde schoolzwemmen mer de (zusters) meisjesschool van de frederikstraat dat was spannend!!!! gijs kempen, de broertjes westerman, hein bayer, kees roels

2002,

Ik denk nog wel een aan Broede...

Ik denk nog wel een aan Broeder Bernardo waar ik veel ruzie mee had maar die toch geduld met mij kon opbrengen

2002, Deleted
?