St Vincentius à Paulo

Adenauerlaan in Heerlen, ( Toon op kaart )

219 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Vincentius à Paulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Vincentius à Paulo foto

Op St Vincentius à Paulo vind je 20 klassenfoto’s en 219 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school waar ik heel veel goede herinneringen aan heb, is inmiddels gesloopt.

De school waar ik heel veel goede herinneringen aan heb, is inmiddels gesloopt. De (dikke deur) directeur heette Willems. De franse leraar de Vlieger die in een mini-cooper reed met Calimero erop. Meneer Gigaze die niet al te best ter been was. Zuster Mirjam voor maatschappijleer (lieverd!) Schengenga voor biologie -symphatieke vent- en Kitzen voor boekhouden en gym (toch?) Verder meneer Bos die maar niet kon snappen dat iemand die niet uit Limburg komt best wel eens moeite kan hebben met Duits. Meneer van Lierop- STRENG!- die ook de meer dan leuke schoolkant onder zijn redactie had. Ik heb er nog een exemplaar van! En weet je wat me ook nog te binnen schiet? Voor ieder vak móest je verplicht een bepaald kleur schrift hebben!! Alléen te koop bij meneer Jacobs de 'consjiebel'. Ik ben op zoek naar oud klasgenoten. Ik ben in '74 verhuisd en ben benieuwd hoe het de anderen verging (O: Namen van klas/schoolgenoten? oa Wim Beckers, Ralf Borcherd, Ger Dragstra, Marjo Jongen, Odi Heuts, Jack Hille, Leonie Boekhorst, Rob Kurtika, Frans Jansen, Fred Vallinga, Ger ten Loohuis, Jan Weijmar (HÉ!! jij óók hier?? ((O: ). Hebben jullie misschien nog foto's? PSje: Inmiddels heb ik al met een aantal oudschoolgenoten gemaild. Het was leuk om weer eens iets te vernemen van Jan Weijmar, Paolo Polo, Willy Peters, Ralf Borchert, Ger Dragstra, Gertie Kroes. Leuk dit Schoolbank!

St Vincentius à Paulo, 1970

Vooral de gym is me bijgebleven.

Vooral de gym is me bijgebleven. Lekker voetballen in de grote sporthal De Varenbeuk. Leraren waren Bos (Dui), Wagemans (Muz),Nimwegen (Aard) Eydems(Godsd) Kitzen (Gym), Van Lierop, De Vlieger (Fra). Klasgenoten: Rob Hopmans, Jel Jongen,Rob Douven,Peter Hoofs, Zangeres Gaby Denneman (later helaas dodelijk verongelukt).

St Vincentius à Paulo, 1974

Wat een verschil, in '78 van een redelijk 'moderne' school in het westen de overstap naar deze school waar sommige leraren dachten dat de 2e WO nog moest uitbreken.

Wat een verschil, in '78 van een redelijk 'moderne' school in het westen de overstap naar deze school waar sommige leraren dachten dat de 2e WO nog moest uitbreken. Toch een leuk jaar gehad.

St Vincentius à Paulo, 1978

?