St. Theresiaschool

Rembrandtlaan in Raamsdonksveer, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Theresiaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Theresiaschool foto

Op St. Theresiaschool vind je 14 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben op deze school in de derde klas begonnen na de verhuizing uit Tilburg.

Ik ben op deze school in de derde klas begonnen na de verhuizing uit Tilburg. Ik kan me niet zoveel namen meer herinneren, maar wel Annelie Schuurmans. Met haar heb ik door de jaren heen nog steeds kontakt gehouden.

St. Theresiaschool, 1963

Ik ken nog een paar namen van docenten.

Ik ken nog een paar namen van docenten.Juffrouw de Groot - 2 juffen van Onzenoort een jongere en een oudere - Dhr. van Steijn- Dhr. Dietvorst. Juffrouw Nollen Klasgenoten : Inneke van Ommeren,Karin Merkx,Joke v/der Flier, Antonette Emmen,Corrie van Strien,Marianne van Dijk, Karin de Koning, Corrie van Dongen, Marina van den Biggelaar,Petra Toebak, Anja de meijer. Heel leuk vond ik dat we nog een songfestival hebben gedaan bij Dhr. van Steijn. We hebben inde zesde klas ook een musicale gedaan en die ging volgens mij over een uitvinding van ene Mr. Pennelik. Ook kan ik mij nog herinneren dat er sportdagen waren in het park en daar kregen we een diploma voor A-B-C-D of E. Het was wel een leuke tijd. In de eerst klas was mijn vriendinnetje Corrie van Dongen die al vrij snel naar Boxtel verhuisde wat ik heel erg vond.

St. Theresiaschool, 1964

Niet zoveel herhinneringen wel dat we het laatste jaar les hadden van Dhr Dietvorst en zowat een heel jaar vakantie hadden :)) We hadden toen een hele grote klas kan ik me goed herhinneren.

Niet zoveel herhinneringen wel dat we het laatste jaar les hadden van Dhr Dietvorst en zowat een heel jaar vakantie hadden :)) We hadden toen een hele grote klas kan ik me goed herhinneren...

St. Theresiaschool, 1964

?