St. Theresiaschool

Hoefkade 322 in Den Haag, ( Toon op kaart )

137 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Theresiaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Theresiaschool foto

Op St. Theresiaschool vind je 14 klassenfoto’s en 137 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb bij juffr.

Ik heb bij juffr. Van Scheven, mw. doedens, mr. Smabers, mw. vd HOeven, en mr. van Schie in de klas gezetten. Mijn schoolvriendinnetje was Ria vd Berg. Ik kan me nog veel van de lagere schooltijd herinneren. De namen de me zo te binnen schieten zijn : SOnja van Pinxteren, Vera Spreksel, Ronnie BOunen, Philip Mulder, Rietje van Es, Jose Kluters. Met klas hebben we mee gedaan met de KRO Zangwedstrijd. WE hebben gezongen in de Singerzaal in Laren. Wie weet nog meer????

St. Theresiaschool, 1962

Mijn grote vriendin was Janny Bunschoten.

Mijn grote vriendin was Janny Bunschoten. Onze gymleraar was mijnheer beerepoot. Was een knappe man.

St. Theresiaschool, 1962

Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten en kan me eigenlijk geen namen meer herinneren.

Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten en kan me eigenlijk geen namen meer herinneren. Ik heb nog wel een rapport gevonden. In de eerste klas zat ik bij van Scheven of zo iets. In de tweede klas bij Doedens en in de derde bij Schuurmans van Doorn. Zou wel leuk vinden als iemand mij nog iets kan vertellen over deze tijd op die school. Ik weet nog wel dat er 2 afdelingen waren op deze school we noemde dat een a en b gedeelten. en verder weet ik nog wel dat ze erg waren streng waren. Ikkreeg regelmatig een draai om men oren als ik voor mijn zusjes wilde opkomen. Mijn zussen Ellen en Annet zaten ook op deze school.

St. Theresiaschool, 1964

?