St Theodorusschool

Roerstraat 35 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

156 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Theodorusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Theodorusschool foto

Op St Theodorusschool vind je 41 klassenfoto’s en 156 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wisselen.

Wisselen...

St Theodorusschool, 1962

HA die Irma ! volgens mij zat ik bij jou in de klas ! Al die namen, een eeuw geleden, roept weer veel herinneringen op aan mijn tijd in a'dam ! Als ik kijk naar de eerder jaren van schoolgenoten.

HA die Irma ! volgens mij zat ik bij jou in de klas ! Al die namen, een eeuw geleden, roept weer veel herinneringen op aan mijn tijd in a'dam ! Als ik kijk naar de eerder jaren van schoolgenoten... die namen appeltje, peertje, jongens school meiden school etc het klinkt weer allemaal heel bekend, ik zelf was de jongste van 8 kinderen en de laatste die deze school doorliep, ikzelf op de mariaschool, Herriner ook nog de schoolmusical in de 6e klas: "de proffessor met zijn verschrikkelijke tijdmachine", het voetballen na school en het "geheimenkastje" bij Sjakie thuis ! Ik trok toen veel op met Guido en sjakie, kanme ook nog de schoolreisjes herinneren met Edwin achterin de bus/ en Oja Paula natuurlijk, die herinner ik me ook nog goed ! was er al eens van deze "lichting" een reunie gehouden ?

St Theodorusschool, 1970

Hele leuke tijd gehad.

Hele leuke tijd gehad. Haaker en Augustinus hadden het niet eenvoudig me de twee 6de klassen. Voetballen op het schoolplein en schuifelen op Du.

St Theodorusschool, 1964

?