St Petrusschool

Grotestraat in Waalwijk, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Petrusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 86
  • Schoolgenoten 165

Op St Petrusschool vind je 86 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 93

Rolschaatswedstrijden, zingen met meester De Leur, broeder Otmar voor de gek houden, vriendenclubjes en eerste zoenen met.

Rolschaatswedstrijden, zingen met meester De Leur, broeder Otmar voor de gek houden, vriendenclubjes en eerste zoenen met...

2003, José

rolschaatsen op de speelplaats, een jongen uit mijn klas die een tennisbal over het schoolgebouw heen kon gooien( de Gouw?), in de 6e klas een klas meiden van een andere school tijdelijk in het gebouw!!, de heer Fens die vreselijk streng was (hoogtepunt:

rolschaatsen op de speelplaats, een jongen uit mijn klas die een tennisbal over het schoolgebouw heen kon gooien( de Gouw?), in de 6e klas een klas meiden van een andere school tijdelijk in het gebouw!!, de heer Fens die vreselijk streng was (hoogtepunt: een voorgebakken frietje halen bij Pulles-Heesbeen), die lieve broeder van de derde klas, die zo mooi kon schrijven, gelukkig staat het gebouw er nog! Woon nu in Drunen. Bijna niemand meer echt gesproken sinds die tijd.

2003, Deleted

2e klas: leraar: Broeder Liberatus.

2e klas: leraar: Broeder Liberatus

2003, Deleted
?