st Petrusschool

marijkeplein in Leende, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st Petrusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st Petrusschool foto

Op st Petrusschool vind je 6 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school o.

Leuke school o.l.v. Mister Braun met o.a. de onderwijzeres Juffr. Nijnens met haar prachtige communieplaten en "good old" mister Derks,die we met een stel klasgenoten welkom geheten hebben in zijn "bovenwoning" bij Juffr. Hackfoort. Ook de oprichting van het "tienerkoor" in de kerk was in die tijd voor Lind heel vooruitstrevend ! Het was ook een prachtige "DOSL-tijd"; bij DOSL voetbalde ik van mijn 8e tot mijn 22e jaar en bovendien heb ik ook nog een 7-tal jaren de jeugd getraind (ja, ja, ook Bennie Breurken. Dat je dat nog weet ! Overigens woonde ik de Broekerstraat, maar dat is een detail). Het is altijd weer fantastisch als ik in Reusel (bij Reusel Sport) de Lindse voetballers nog eens tegenkom; vele leuke herinneringen worden dan weer opgehaald. Kortom: het was een geweldige tijd in Lind !

st Petrusschool, 1959

Nog (net) een echte, ouderwetse jongensschool.

Nog (net) een echte, ouderwetse jongensschool. Op een bepaald moment zelfs 42 jongens in de klas. In de eerste nog leren schrijven met de kroontjespen door juffrouw Engelen (de allerleukste)met hulp van pater Zilverster. Gemengde 4-6-klas met Wijnen, Maas met zijn favorieten (ik niet)en God als vraagteken op de intercom en mister Braun (hele klas weken straf vanwege natte propjes tegen het plafond die zo mooi bleven hangen). Drie jaar godsdienstles van de pastoor (iedereen slapen en ik fanatiek in discussie, wat zal die man een hekel aan mij gehad hebben)Zingen van Adieu, vaarwel, auf wiedersehn bij het afscheid.

st Petrusschool, 1968

Wat kon William Vromans eten en lomp voetballen, zeg!!! Leuke reunie van DOSL eind mei van dit jaar! De leraren en leraressen in chronologische volgorde: Engelen, Adriaanse, Dommelen, Derks, Maas, Braun.

Wat kon William Vromans eten en lomp voetballen, zeg!!! Leuke reunie van DOSL eind mei van dit jaar! De leraren en leraressen in chronologische volgorde: Engelen, Adriaanse, Dommelen, Derks, Maas, Braun. Op juffrouw Engelen was ik in de eerste klas verliefd en bij meester Derks en Maas (chips) stond ik constant op de gang. Woonde Stan van Alphen destijds in de Beukenlaan? En had hij een iets oudere zus? Wie kon er harder lopen dan Berry van Meijl op het schoolplein? Rudolf van Dijk was mijn voorstopper. Bij Verhoeven samen met Joost de Beijer nog een grote zware houten deur uit de rails laten lopen. Ging maar net allemaal goed!! Heb ik nog gejudot met Jaques de Win (van de groenteman)?

st Petrusschool, 1967

?