St Paulus

Dufaystraat 19 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Paulus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Paulus foto

Op St Paulus vind je 26 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben een half jaartje leerkracht geweest op deze stoere school met geweldige collega's zoals Roel, Bert, Dirkie.

Ik ben een half jaartje leerkracht geweest op deze stoere school met geweldige collega's zoals Roel, Bert, Dirkie....

St Paulus, 1998

ik vond het een hele leuke tijd op die school.

ik vond het een hele leuke tijd op die school. Ik kan mij veel herinneren. ik heb 1 jaar bij juf middelkoop, 2 jaar bij juf murer, 1jaar bij juf rotgering , en 1 jaar bij juf janssen gezeten. de meeste kinderen weet ik nu de naam nog zoals ,peter brandenburg, pim(metje) veenboer, kees van dijk ,cees, anthony,ellen, patricia,lynn,gladis ,henry gom,chyntia, jolanda en wilco van minnen . als ik zo door ga komen er genoeg naar boven . toen ik daar op school kwam was de hooft meester dhr de rooy en daarna was het mark schaap, die heeft eerst de klas van hans labots gedaan . heb daar nog al wat mee gemaakt een hoop leuke dingen ik hoop dan ook dat er nog vele zullen komen, kijk pimmetje is er ook bij gekomen . he die veenboer hoe is ie joh. leuk bij de wegen wacht ,ik zelf werk nu bij de gemeente amsterdam als sportpark beheerder. en als het siezoon voorbij is ga ik als vrachtwagen chauffeur werken . leuk dat je ook kids hebt ik heb er twee 10 en 6 jaar . ik hoop een keer wat van je te horen. en vele anderen ook van onze paulus school, waar we lekker op het dakkie gingen zitten van de gym zaal. of als het goed vroor dat de concerce het schoolplein had onder lopen en een ijs baan had gelegt. er was altijd iets te doen. of sneeuw ballen de bussies in gooide .ach ik hoop jullie eens weer te spreken groetjes marcel dekker

St Paulus, 1977

leerjaar'64 - '65 Groep3,onderwijzeres H.

leerjaar'64 - '65 Groep3,onderwijzeres H.Janssen. leerjaar'65 - '66 Groep2,onderwijzeres H.Th.Son. leerjaar'66 - '67 Groep2,onderwijzeres H.Th.Son. leerjaar'67 - '68 Groep4,onderwijzer H.v.d.Zwaag. leerjaar'68 - '69 Groep5,onderwijzer H.v.d.Zwaag.

St Paulus, 1964

?