st. nicolaas internaat

oude mollenhutseweg 23 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

140 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st. nicolaas internaat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st. nicolaas internaat foto

Op st. nicolaas internaat vind je 13 klassenfoto’s en 140 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ben laatst langs het internaat geweest kwam tot de ontdekking dat het nu een vergadercentrum is geworden wie kan mij meer vertellen of het internaat nog bestaat en waar het zich nu bevind?.

ben laatst langs het internaat geweest kwam tot de ontdekking dat het nu een vergadercentrum is geworden wie kan mij meer vertellen of het internaat nog bestaat en waar het zich nu bevind?

st. nicolaas internaat, 1976

Hoi hoi.

Hoi hoi. Ik ben Sabine en zit tot heden nogsteeds op het internaat.Zoals je aan het adres kan zien is het internaat verhuisd. De voordeur tenminste. Antoinette van pinxterenlaan 6.

st. nicolaas internaat, 1990

1e klas bij broeder lughesius en de 2e klas bij mr.

1e klas bij broeder lughesius en de 2e klas bij mr. bredenoord die had een brommer!!!! een schooljaar duurde toen 8 maanden ook op zaterdag morgen en 's avonds tot 7 uur naar school. leon verlaak was toen een vrienje van mij samen met bert ???? zaterdags en op woensdag spelletjes in het bos ook de stepbaan was faforiet. boven 2 slaapzalen de grote en de kleine het zelfde bij de speelzalen en de eetzalen.

st. nicolaas internaat, 1964

?