St Michiel

Lagedijk 17 in Schalkwijk, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Michiel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Michiel foto

Op St Michiel vind je 5 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In '49 toen ik naar deze school ging woonde we nog 5 km van de school en gingen we s'morgens om ongeveer 06.

In '49 toen ik naar deze school ging woonde we nog 5 km van de school en gingen we s'morgens om ongeveer 06.45 uur op onze klompen lopen want we moesten eerst naar de kerk. het was zelfs een regel op je rapport ( kerkbezoek .... keer)In mijn schooltijd is meester v.d. Hogen overleden en kwam er tijdelijk een vervangen, meester Nieuwersluis, die we Malenkof noemde vervangen. Later werd Meester Schepop benoemd. Andere meester was Pastoors (de kip)deze gebruikte de meeste aanwijsstokken van de regio, als er iets niet goed was kreeg je er een lel mee op je achterwerk. De laatste die ik mij herinner was meester Verdam daar kwam ik veel thuis om klusjes te doen De goede man had zelf 2 linkse handen en kon nog geen spijker in de muur slaan of een fietsband plakken. Hij heeft mij schaken geleerd. Ik herinner mij nog dat we in '63 zaten te schaken en er over de radio kwam dat Kennedy vermoord was. Ook oppassen heb ik daar vaak gedaan.

St Michiel, 1949

jufr Spithoven in de eerste en tweede klas meester Rietkerk in de derde van leeuwen in de vierde (met de vliegtuigjes) Schepop in de vijfde en zesde ( de zgn ' opleiding' ).

jufr Spithoven in de eerste en tweede klas meester Rietkerk in de derde van leeuwen in de vierde (met de vliegtuigjes) Schepop in de vijfde en zesde ( de zgn ' opleiding' )

St Michiel, 1960

Gewerkt als leerkracht en later als adjunct op de St.

Gewerkt als leerkracht en later als adjunct op de St.Michiel. Begonnen toen Joop van Leeuwen directeur was.Later met Ad Driessen.Leuke dorpsschool met aardige kinderen en ouders.

St Michiel, 1979

?